UPPDATERING

Justja Samuel insåg imorse att vi skulle in till stan, till BVC, och då sprang han fort till toa och kissade i pottan och sen sa han "NU får jag köpa en skoter!"
Vi har lovat honom att om han slutar med blöja på dagen (undantag om vi åker bil såhär i början) så får han välja en sak från leksaksaffären. Han har hela tiden sagt att han vill ha en skoter då.
Innan har han inte velat sluta trots att han då får en skoter men idag skulle vi ju in på stan så han bestämde sig.
Vill han ha blöja får han inte leka med sin älskade skoter men hela dan idag har han inte velat ha blöja sen han fick sin skoter. När vi skulle sätta blöjan för natten så ville han inte först för de e bara beeebisar som har blöja.
Sen gick han med på det för jag sa att det kan vara svårt att lära sig att inte kissa i sängen i början. (Han kissar sällan nattetid faktiskt).
Så får se hur det går imorgon.
Sen han bestämde sig för att vara stor pojke och inser att han får beröm över hur duktig och stor han är så har han blivit en helt annan pojke. Han säger hela tiden hur mycket han älskar mig och resten av familjen och låter lillebror låna saker och äter duktigt och är såå mycket gladare. För stora pojkar slänger sig inte på golvet och tjurar tycker han. Inte ens tjurerier när han inte riktigt kunde somna ikväll :)
Mammas stooora kille :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0